Slide background

Welkom

Slide background

In samenwerking met

Ruitersportcentrum Zwolle

Slide background

Meer weten?

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Contact

Welkom bij Paardensportvereniging (PSV) De Mars

Hollewandsweg 15 8014 BE Zwolle


De PSV de Mars is verbonden aan het Ruitersportcentrum Zwolle en is aangesloten bij de KNHS.
 Op 1 januari 2017 zijn we van start gegaan. PSV De Mars is een actieve vereniging die regelmatig evenementen organiseert zoals een oefencross, oefenspringen en KNHS dressuurwedstrijden bij het Ruitersportcentrum.

 

Over ons

Het bestuur van PSV De Mars bestaat uit de volgende personen

custom image

Maarten Jansen; voorzitter
info volgt

custom image

Erna Meijers; secretaris
Sinds mijn 7e jaar ben ik acrief in de paardensport. Lang geleden begonnen op de locatie van het Ruitersportccentrum. Mijn dochters, Michelle & Chantal, zijn ook allebei besmet met het paardenvirus en ze rijden ook al ruim 6 jaar. We hebben ons eigen paard Rinette (Hemmingway x Amethist). Een echt familie- en all round paard. Zowel Michelle en Chantal als ik rijden met haar. Recreatief, wedstrijden, carroussel, boscrossen etc. Vooral voor ons plezier. Ik vind het erg leuk om weer een bestuursfunctie bij een vereniging te hebben. Het is erg leuk om er vanaf de oprichting bij betrokken te zijn. Ik heb er zin in!

custom image

Avalon van der Zaan, penningmeester
Ik ben Avalon van der Zaan, 27 jaar en woonachtig in Zwolle. Op mijn 7e ben ik begonnen met paardrijden bij manege Ritsaert (inmiddels Ruitersportcentrum Zwolle) en sinds mijn 12e heb ik een eigen pony/paard gehad. Momenteel heb ik een paard waarmee ik dressuurmatig rij en mijn oude pony die lekker in de wei staat en van zijn pensioen geniet. Na de middelbare school heb ik duaal Accountancy gestudeerd aan Nijenrode en heb ik als assistent accountant gewerkt voor 6,5 jaar. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar controlling en ben ik inmiddels werkzaam als data-analist bij een webwinkel.

custom image

Yolanda van der Zaan; algemeen lid

 Vanaf het moment dat wij in Zwolle zijn komen wonen, ben ik betrokken bij het Ruitersportcentrum Zwolle. Eerst als toekijkende ouder, later als bestuurslid van de vroegere Zwolse Ruiterclub Ritsaert (ZRC Ritsaert) en de Stichting Ruitersport Zwolle Zuid. Thans ben ik nog voorzitter van de wedstrijdcommissie bij het Ruitersportcentrum. Zelf rijd ik geen paard meer. Ik heb het wel gedaan, maar de ervaring leerde mij dat ik een mooi weer ruiter ben. Rijden in de kou, regen of extreme hitte vind ik gewoon niet leuk. Maar het blijven prachtige dieren en ik kan er van genieten om naar een goede ruiter te kijken, die van zijn paard gedaan krijgt wat hij moet doen, maar dan wel op een nette, diervriendelijke manier.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als juridisch medewerker bij de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Overijssel.

 

custom image

Hendry van der Steege; algemeen lid
Info volgt

Instructie

De lessen worden gegeven elke 2 weken op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Op dit moment worden de lessen nog georganiseerd door het Ruitersportcentrum. De springles wordt gegeven door Arran Steinweg. Bij voldoende animo wordt er ook dressuurles gegeven.

custom image

Arran Steinweg
Mijn naam is Arran Steinweg. Ik ben geboren op 11 augustus 1981. Op 9 jarige leeftijd begon ik zelf met rijden. Gelijk al vanaf het begin was springen het liefste wat ik deed. De springpaarden en de springsport is voor mij dan ook nog steeds het mooiste facet uit de paardenwereld. Ik heb mijn opleiding genoten in Deurne waar ik de opleiding paardensport deed. Tijdens deze opleiding leer je alles wat te maken heeft met paarden. Bij dat diploma hoort ook het diploma lesgeven. Hierdoor ben ik volledig instructeur. Ook tijdens de opleiding was het springen wat de meeste aandacht kreeg. Zo heb ik naast stage lopen bij manege Spaarnwoude verder alleen maar springgerichte stages gelopen waar ik veel gezien, geleerd en meegemaakt heb. Hierdoor heb ik mij verder ontwikkeld in het geven van springlessen. Ook vind ik het leuk om enthousiaste ruiters en amazones dressuurles te geven. Daarnaast rij ik zelf wedstrijden in de springsport (zoals te zien is op de foto) en heb ik vele paarden opgeleid en meerdere paarden tot en met het 1.30 uitgebracht. Ik woon samen met mijn gezin in Wijhe waar wij een kleine sportstal hebben.

Lid worden

Lessen

 

Hollewandsweg 15 a
8014 BE Zwolle

Agenda

21 september oefenspringen pony’s en paarden
11 november KNHS indoor dressuur paarden B t/m M2 (2 proeven)
9 december KNHS indoor dressuur pony’s B t/m M2 (2 proeven)
13 januari KNHS indoor dressuur paarden B t/m M2 (2 proeven)
10 maart KNHS indoor dressuur paarden B t/m M2 (2 proeven)
26 mei recreatieve oefencross pony’s en paarden

Contact

Meer weten? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken.
Paardensportvereniging De Mars is verbonden aan het Ruitersportcentrum Zwolle

Email: info@psvdemars.nl
Web: http://www.psvdemars.nl

Email: info@psvdemars.nl
Web: http://www.psvdemars.nl